top of page

24-02-2015

Vandaag gingen wij naar het hoofdgebouw om affiches op te hangen in de gangen. Hiervoor zijn wij gaan aankloppen bij de directrice van de tweede graad. Toen zij begon te praten over de krant en de pers vonden wij dit heel bizar. Zelf wisten we niet wat er gaande was. Het Laatste Nieuws, Focus-WTV en Het Nieuwsblad kwamen naar onze school voor een foto en een interview. Om 15u werd alles opgenomen voor WTV en de vragen voor de journaliste hebben wij beantwoord.

Daria: Een totale verrassing, heel onverwachts! Eerst was het maar een projectje en plots stonden daar journalisten. Niet iedereen kan het meemaken. Het was alleszins leuk, we hebben veel gelachen. Op school voelen we ons net een BV.

Elien:Onvoorspelbaar! Nooit gedacht dat we dit zouden bereiken! We hebben veel ervaringen opgedaan door dit project. Het is vreemd om jezelf te zien op tv.

Gerran: Toen ik op school kwam had ik nooit gedacht dat ik die avond op tv zou komen. Het is wel tof dat ons project zoveel belangstelling krijgt. Het wel even stressen op het moment zelf, maar achteraf gezien was het best wel leuk.

Marie-Julie: Het was een heel leuke ervaring om dit allemaal mee te maken. We hopen dat we de jongeren hebben kunnen bereiken. Zelf ben ik trots op ons project!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page